Rizhao Powertiger Fitness

Le Fa'amanuiaga o Kettlebells vs. Isi Mamafa

Ua uma ona e faitau e uiga i le aoga o kettlebells pe a sau i le susunuina o kalori.Ua oo i le taimi e talanoa ai pe aisea latou te matua fiafia ai i le tauvaga i isi vaega.O le lisi o loʻo i lalo o loʻo faʻamatalaina naʻo nisi o mea lelei e maua e kettlebells nai lo mea faʻaoga masani.

1. O Kettlebells o se Avanoa-Saver

Sei o tatou feagai.A o'o mai i le fa'aogaina o avanoa, e leai se mea e sili atu i kettlebells.Treadmills, nofoa si'isi'i mamafa, ma elliptical e mana'omia uma le tele o avanoa.Masalo o loʻo i ai sau faletaavale, fogafale i lalo, poʻo se potumoe avanoa e mafai ona e tuʻuina atu e galue ai.Aisea e le faʻaogaina ai lena avanoa mo se isi mea?
Atonu e te mafaufau, ae ou te manaʻomia uma nei meafaigaluega e maua ai ituaiga taʻaloga eseese.Ia, e te sese!Faatasi ai ma kettlebells, e mafai ona e maua ituaiga uma o toleniga eseese.
O taʻaloga Kettlebell e aofia ai:
Cardio, Tino Atoa, Abs, Tau'au, Lima, Vaevae, Fatafata, Tua

2. Kettlebells e feavea'i

Talu ai e le tele se avanoa e alu ai kettlebells, e faigofie lava ona toso solo.E iai fo'i ato ma isi mea e mafai ona e fa'aogaina e fesoasoani ai i le felauaiga o kettlebells.E alu ese mo le vaiaso?Tuu i totonu o le ogalaau o lau taavale.Afai o lo'o e galue i le na'o le tasi le kettlebell e fa'afaigofie ai.
Tatou te mananao uma lava e foliga ma lagona lelei.O le fa'anaunau i ta'aloga e mafai ona alu ai sina malosi.O le fasioti tagata moni o le ola lava ia.O le alu i se malaga faapisinisi po o se tafaoga umi e mafai ona tuʻuina ai se faʻalavelave moni i au masaniga o toleniga.A o'o uma au mea faigaluega i le fale, e te fa'amoemoe i le mauaina.E le faapena i kettlebells.Atonu e te maua se ata pe lua mai au talimalo ona o le sa'a.Ae ui i lea, ou te mautinoa o loo latou faamemelo faalilolilo i lou tuuto.

3. O Kettlebells e sili atu mo le fa'ateleina o le malosi

Talu ai o le au o le kettlebell e masani ona mafiafia nai lo le pa, o lou gafatia e uu mea aua e sili atu.O le a le malosi o le uu?I se faaupuga faigofie, o le mafai lea ona fa'aaoga le malosi i lou lima e ala i le tosoina po'o le taofi o se mea.
E ese mai i le mafiafia o le au kettlebell, o le tele o gaioiga e faia aʻo faia faʻamalositino kettlebell e manaʻomia ai le taulimaina lelei.Kettlebell snatches o se faʻataʻitaʻiga o le tasi faʻamalositino e aofia ai le mamafa o le alu ese mai le tasi itu o lou tapulima i le isi.O le isi lea mafuaaga e sili ai le amata i se mamafa mama.E te le mana'o i kettlebells e lele ese mai lou lima!

4. O Kettlebells e iai se paleni i fafo atu o le ogatotonu

E le pei o dumbbells, pe a e uuina se kettlebell o lona' ogatotonu o le kalave e tusa ma le 6-8 inisi le mamao mai lou lima.O le a mana'omia e lou tino ona galue malosi e tauia lenei suiga.E pei lava o le pikiina o se atigipusa ma uu i ou luma, o kettlebells e faʻataʻitaʻiina gaoioiga moni o le olaga.
Ole paleni ole ogatotonu ole kettlebell e fa'amalosi ai ou maso e fa'afetaui ile suiga faifaipea ole mamafa.I le taimi o se faamalositino masani o le kettlebell, atonu e te amata i le uuina o le mamafa i le va o ou vae.A e sasau i luga, o le a suia lena mamafa, aemaise lava pe a fuli i tua o lou tapulima.
Ou te faʻamoemoe o lenei taʻiala ua avea ma faʻamatalaga mata mo oe.O le faʻaitiitia o le mamafa ma le pipii i se taʻaloga o se luʻi faigata.Ou te talitonu moni e mafai e kettlebells ona avatu ia te oe i'uga sili i se taimi puupuu.E pei lava o soʻo se polokalame toleniga, e tatau ona e tumau pea.Afai e te manatu mamafa i le fa'aitiitia o lou mamafa, va'ai pe fiafia se uo po'o sau pele e te auai.O le i ai o se faiga lagolago o se paaga sili mo le tumau i luga o le ala ma ausia lau sini.
A mae'a ona e fa'atau lau seti kettlebell, va'ai i fa'amalositino kettlebell ua matou lisiina.E lelei mo so'o se lapo'a mamafa ma o le a fesoasoani e fa'alelei lou tino!


Taimi meli: Me-20-2023